آب بندی با مواد نانو

ساخت وبلاگ

آب بندی , با مواد , نانو ,

آب بندی با مواد نانو

آب یکی از عناصر مورد نیاز در اجرای عملیات ساختمانی ست، اما این مایه حیاتی پس از اتمام کار باید به کلی از قسمت های مختلف ساختمان پاک سازی شود. بدین منظور لازم است قسمت های مرطوب ساختمان خشک شود تا برای بهره داری مناسب باشد. در ادامه مطلب با انواع عایق کاری رطوبتی بام تخت آشنا خواهید شد.

اجرای عایق رطوبتی بام مسطح

عملیات خشک سازی بخش های مختلف ساختمان در مناطقی که دارای آب و هوای خشک هستند به مراتب راحتتر است. این مورد در مناطق مرطوب با کمی چالش همراه خواهد بود و لازم است تدابیری در این باره لحاظ شود. در مناطق مرطوب برای خشک کردن سطوح مختلف ساختمان به زمان بیشتری نیاز است. بهترین زمان برای خشک شدن رطوبت موجود در اجزای ساختمانی، ماه های گرم سال است. در صورت سرد بودن هوا، بخار آب موجود در محیط در اجزای ساختمان نفوذ می کند و عمل تعریق صورت می گیرد.
برای قسمت هایی از ساختمان که به طور مداوم در معرض رطوبت قرار دارند به ناچار باید عایق کاری رطوبتی صورت گیرد.

پیامدهای ناشی از وجود رطوبت در ساختمان

– صدمه به استحکام و زیبایی ساختمان
– پایین آوردن سطح بهداشت ساختمان به دلیل فراهم آوردن شرایط مساعد برای رشد انواع قارچ ها، کپک ها و میکروارگانیسم ها
– ایجاد فساد و خوردگی اجزای باربر و غیرباربر ساختمان
– صدمه به عایق کاری حرارتی و پایین آوردن سطح کیفیت آن

از این رو برای فراهم آوردن شرایط آسایش زندگی و افزایش میزان دوام و زیبایی ساختمان، عایق کاری ساختمان امری ضروری ست.

آب بندی چیست؟

آب بندی عملیاتی ست که اغلب در عایق کاری بام ساختمان ها، بدنه و کف استخر و برخی زیر زمین ها (جاهایی که سطح سفره های آب زیرزمینی بالا باشد) به منظور جلوگیری از نفوذ آب صورت می گیرد.

نم بندی چیست؟

نم بندی عملیاتی ست که اغلب در پی ساختمان و جداره های زیرزمین به منظور پیشگیری از نفوذ رطوبت صورت می گیرد. در این روش، رطوبت به صورت آب وجود ندارد و منظور از رطوبت همان نم موجود در لایه های خاک است.

بخاربندی چیست؟

بخاربندی با هدف جلوگیری از نفوذ بخار آب موجود در هوای محیط در مصالح ساختمانی صورت می گیرد تا کیفیت مصالح حفظ شود. اهمیت این کار در حفظ مصالح عایق حرارتی ساختمان بیش از سایر بخش هاست.

روش های آب‌بندی و حفاظت بتن

آب‌بندی سازه‌های بتنی به دو روش قابل انجام می‌باشد. روش نخست کاهش نفوذپذیری، کنترل و حفاظت در ساخت بتن و روش دوم روش‌های ثانویه و پس از ساخت.
بنا به دلایل زیر، روش دوم یعنی حفاظت و آب بندی ثانویه موثرتر و مناسب‌تر می باشد:
در بسیاری از مواقع لازم است که بتن در برابر مواد خوردنده، شیمیایی و اسیدی محافظت گردد که بتن با وجود کاهش نفوذپذیری در برابر این شرایط دچار ضعف و آسیب می‌گردد.
در زمان احداث سازه‌های بتن به علت اشتباهات طراحی و اجرایی بتن دارای نقاط ضعف مانند درزهای اجرایی و بتن‌های نامتراکم می‌باشد که این امر با وجود کاهش نفوذپدیری و لحاظ تمهیدات مناسب برای جسم بتن می‌تواند محلی برای نفوذ باشد که در سیستم‌های ثانویه این موضوع نیز پوشش داده می‌شود.
از آنجا که عملیات آب‌‌‌بندی بتن و اعمال پوشش آب‌بند در سازه‌های بتنی بستگی زیادی به شرایط پروژه دارد لذا برای هر پروژه آب‌بندی بتن راهکار مناسب همان پروژه را می‌توان ارائه داد. یکی از مهمترین نکات در هنگام آب‌بندی سازه‌ها و مخازن بتنی و پوشش آب‌بند بتن توجه به نوع آب‌بندی بتن می‌باشد. زمانی که هیچ راهکاری برای آب بندی از داخل سازه بتنی وجود ندارد و یا امکان تخلیه مخزن بتنی یا  فاضلاب جهت ترمیم و آب‌بندی بتن از داخل و در فشار مثبت آب وجود ندارد، می‌توان از روش‌های آب‌بندی بتن در فشار منفی استفاده نمود. البته این روش‌ها در نوع خود بسیار دشوارتر و تا حدودی پرهزینه تر از آب‌بندی بتن در فشار مثبت هستند.

رفع نم با نانو...
ما را در سایت رفع نم با نانو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kalimouraindustrial بازدید : 120 تاريخ : شنبه 1 دی 1397 ساعت: 17:12